PU Gietvloer

 PU Gietvloer

Op zoek naar een strakke vloer voor in huis of uw bedrijfsruimte? Dan bent u bij Wondervloer aan het juiste adres. Wij hebben ruime ervaring met het leveren en leggen van een PU gietvloer.
Gietvloeren zijn beschikbaar in verschillende varianten, kleuren en stijlen.
Naadloze vloeren zijn behoorlijk populair en gaan jaren mee.
Tegenwoordig zie je ze overal, van badkamers tot aan kantoren of woonkamers en keukens.

Ontdek de voordelen van een PU gietvloer

Een PU gietvloer laten leggen biedt veel voordelen. Een PU gietvloer trekt namelijk geen stof aan en is volledig naadloos. Hierdoor kan er geen stof in kiertjes verstopt raken. Ideaal voor mensen met een allergie. Daarnaast is het ook waterafstotend, hierdoor zul je niet snel last hebben van vloeistoffen die vlekken zullen achterlaten in uw gietvloer. Bovendien is stofzuigen nog nooit zo makkelijk geweest.

Zelf uw gietvloer leggen of laten leggen?

Bent u zelf een zelfverzekerde klusser en wilt u graag uw eigen vloer leggen? Bent u enkel nog op zoek naar de juiste materialen? In onze webshop vindt u alles terug om uw eigen Wondervloer te leggen. Wij helpen u graag om de juiste materialen te vinden!

Liever uitbesteden aan vakmensen? Uiteraard staan onze experts van Wondervloer dan aan uw zijde om uw nieuwe PU gietvloer professioneel te leggen. Ziet u even door de bomen het bos niet meer en heeft u advies nodig bij het kiezen van de juiste vloer? Geen enkel probleem. Tijdens een bezichtiging worden uw wensen en behoeftes rondom het leggen van een nieuwe gietvloer grondig doorgenomen. Goed om te weten: ons eerste gesprek is altijd gratis én vrijblijvend.

Neem vrijblijvend contact op

Hulp nodig bij het kiezen van een gietvloer? Geen enkel probleem. Wij van Wondervloer voorzien u graag vrijblijvend van het juiste advies en eventuele benodigdheden. Wij denken graag met u mee. Ook indien u hierover nog twijfelt, trek gerust bij ons aan de bel. Wij staan iedere werkdag met een lach op ons gezicht voor u klaar!

Gesprek beginnen
Hulp nodig?
Hallo 👏
Kunnen wij je helpen?
Call Now Button