PVC traprenovatie

PVC Traprenovatie

De trap, iets wat u meerdere malen dagelijks gebruikt. Het is dan ook helemaal niet gek dat er na enige tijd slijtplekken op de traptreden ontstaan. Geen zorgen: Wondervloer helpt u om uw versleten trap een opfrisbeurt te geven. Dankzij een PVC traprenovatie ziet uw trap er weer uit als nieuw!

Betaalbare traprenovatie

Onze PVC-traprenovatie biedt nog veel meer voordelen naast het creëren van een frisse look. Zo is een traprenovatie in het algemeen vele malen voordeliger dan het aanschaffen van een gloednieuwe trap. Wist u dat het in de meeste gevallen niet eens nodig is om een geheel nieuwe trap aan te schaffen? Doorgaans is enkel het oppervlakte van de traptreden aan vervanging toe. Een traprenovatie biedt hierbij dé uitkomst.

Waarom traprenovatie met PVC?

Een PVC vloer heeft veel voordelen ten opzichte van ander type vloeren. Zo zijn PVC vloeren onderhoudsarm, waardoor u ze gemakkelijk kunt schoonmaken en onderhouden. Daarbij zijn PVC vloeren tegenwoordig nauwelijks meer te onderscheiden met het blote oog ten opzichte van echte houten vloeren. Een traprenovatie met hout is erg kostbaar. Een traprenovatie met PVC daarentegen is een stuk voordeliger en daarom een interessante optie!

PVC traprenovatie op maat gemaakt!

Wij van Wondervloer begrijpen als geen ander dat er een aantal vragen in uw hoofd afspelen op het moment dat u een traprenovatie overweegt. Vragen zoals: ‘’Wat kost een traprenovatie met PVC?’’ ‘’Welke mogelijkheden voor PVC traprenovatie zijn er?’’ ‘’Hoe gaat een PVC traprenovatie in zijn werk?’’ , zijn dan ook volkomen begrijpelijk. Geen zorgen! Onze experts van Wondervloer maken op maat gemaakte trappen. Tijdens een persoonlijk gesprek zullen we dan ook achterhalen wat uw wensen en behoeftes zijn en hoe we dit het beste kunnen realiseren. Ook zijn wij heel transparant over onze prijzen. Zo komt u nooit voor een verrassing te staan!

Eén trendy geheel

Want zegt u nu eens eerlijk. Hoe mooi is het om uw PVC vloer volledig te laten matchen met uw trap? Bij Wondervloer zorgen we ervoor dat uw PVC vloer aansluit op uw nieuwe trap. Zo loopt het in één geheel met elkaar door. Dit zorgt voor een strakke look en is behoorlijk trendy. Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe trap en de PVC vloer dé eyecatchers worden van het huis. Voor een extra luxueus gevoel kunnen we zelfs trapverlichting plaatsen. Zo valt uw nieuwe trap nog meer op!

Benieuwd naar meer?

Bekijk onze social media kanalen voor meer inspiratie. Hier posten wij regelmatig foto’s van tevreden klanten die u voor gingen met een PVC traprenovatie door Wondervloer! Lees voor de aardigheid ook eens onze reviews van klanten. Dan weet u waar u bij Wondervloer aan toe bent. Benieuwd wat wij voor ú kunnen betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor een advies op maat. Wij denken graag met u mee!

Gesprek beginnen
Hulp nodig?
Hallo 👏
Kunnen wij je helpen?
Call Now Button