PVC vloer leggen

PVC Vloer leggen

Op zoek naar dé perfecte vloer voor in huis of uw bedrijfspand? Dan bent u bij Wondervloer aan het juiste adres. PVC vloeren zijn namelijk zowel geschikt voor in woon- en slaapkamers als ook voor in bedrijfspanden te leggen. Denk hierbij aan een winkel, kantoorpand of horecazaak. PVC vloeren zijn dankzij de diverse lagen erg sterk en kunnen hierdoor absoluut tegen een stootje! PVC vloer leggen of laten leggen? Lees hieronder meer!

Ontdek de voordelen van een PVC vloer

Een PVC vloer laten leggen biedt nog meer voordelen. Zo kan de PVC vloer over de bestaande vloer gelegd worden. Of u nu een houten vloer heeft of een tegelvloer. Wondervloer weet er raad mee! Tevens is de vloer zeer geschikt om te leggen op een vloerverwarming, is een PVC vloer geluiddempend, duurzaam én milieuvriendelijk. En niet te vergeten: een PVC vloer is erg gemakkelijk in onderhoud. Stofzuigen en dweilen is vaak al voldoende om jarenlang van een mooie vloer te kunnen blijven profiteren. Geniet van de vele designs van Wondervloer om een PVC vloer geheel naar smaak en wens te laten leggen. 

Zelf uw PVC vloer leggen of laten leggen?

Bent u zelf een zelfverzekerde klusser en wilt u graag uw eigen vloer leggen? Bent u enkel nog op zoek naar de juiste materialen? In onze webshop vindt u alles terug om uw eigen Wondervloer te leggen. Wij helpen u graag om de juiste materialen te vinden!

Liever uitbesteden aan vakmensen? Uiteraard staan onze experts van Wondervloer dan aan uw zijde om uw hierbij te helpen. Ziet u even door de bomen het bos niet meer en heeft u advies nodig bij het kiezen van de juiste vloer? Geen enkel probleem. Tijdens een persoonlijk gesprek worden uw wensen en behoeftes rondom het leggen van een nieuwe PVC vloer grondig doorgenomen. Vervolgens zullen we samen kijken welke vloer het beste hierbij aansluit en hoe we dit het beste in uw woonruimte kunnen realiseren. Goed om te weten: ons eerste gesprek is altijd gratis én vrijblijvend. Uw wondervloer uitgekozen? Onze stoffeerders installeren met alle liefde uw nieuwe PVC vloer vakkundig, nauwkeurig en snel. Dankzij onze ruime ervaring in het leggen van verschillende soorten PVC vloeren, bent u altijd verzekerd van een prachtig gelegde vloer. Wij leggen uw vloer van A-Z!

Profiteer van onze scherpe tarieven en hoogwaardige kwaliteit

Kiest u voor Wondervloer, dan kunt u rekenen op service en hoogwaardige kwaliteit van uw nieuwe PVC vloer. Wondervloer kent geen onzekerheden, gewoon een vloer zonder twijfel. Wij streven ernaar dat u zo lang mogelijk van uw vloer kunt genieten. Hierbij is niet alleen de kwaliteit van de vloer belangrijk, maar ook de wijze waarop de vloer wordt geïnstalleerd. Wij leggen voor onze klanten indien gewenst complete vloeren. Naast het leggen van uw vloer, denken we ook aan de plinten en de juiste ondervloer. Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend advies in onze showroom. Onze expert laat u graag alle mogelijkheden zien, voorziet u de juiste informatie en maakt een advies op maat.

Gesprek beginnen
Hulp nodig?
Hallo 👏
Kunnen wij je helpen?
Call Now Button