Verwijderen van oude vloeren

Verwijderen van oude vloeren

Op zoek naar een betrouwbare partij voor het verwijderen van oude vloeren? Onze experts van Wondervloer weten hier als geen ander raad mee. Vloeren liggen namelijk vaak stevig verlijmd, vastgespijkerd of in het ergste geval in specie/cement. Geen zorgen: wij helpen u graag van uw oude vloer af en voorzien u met al het gemak van een nieuwe mooie Wondervloer!

Verwijderen van oude vloeren: zelf doen of uitbesteden?

Veel mensen doen vaak zelf eerst een poging om de oude vloer te verwijderen. Al snel blijkt dan dat het niet alleen een tijdrovende klus is, maar vaak ook een onmogelijke opgave. Daarbij wordt vaak ook nog eens de dekvloer zwaar beschadigd. Vervolgens wordt er dan toch contact met ons gezocht om hulp te vragen. Wij komen snel te hulp om uw oude vloer te verwijderen. Dit doen wij uiteraard vakkundig met professioneel gereedschap, zodat uw dekvloer onbeschadigd blijft. Kortom wij helpen u graag verder als het gaat om verwijderen van oude vloeren.

Welke vloeren verwijdert Wondervloer?

”Oude vloeren verwijderen?” ”Welke dan zoal?” Wondervloer verwijdert diverse soorten vloeren. Van PVC vloeren tot aan tegels. Hieronder vindt u in een overzicht terug welke vloeren wij verwijderen. Staat uw vloer er niet bij? Geen zorgen: neem gerust contact op, zodat we kunnen kijken of we u hierbij van dienst kunnen zijn!

  • Vinyl, Linoleum / Marmoleum
  • Parket, Hardhout & Spaanplaat
  • Tegels & Plavuizen
  • PVC & Laminaat
  • Tapijt & Naaldvilt
  • Sportvloeren, Vinyl & Rubber
  • Siergrindvloer
  • Epoxyvloeren
  • Losliggende egaline
  • Kurkvloer

Service van A-Z oude vloeren verwijderen

Na het verwijderen van de vloer zijn we natuurlijk nog niet klaar. Hierna verwijderen wij standaard de lijmresten. Dit doen wij met krachtige schuurmachines in combinatie met zware industriële stofzuigers. Uw dekvloer wordt daarbij ook keurig stofvrij opgeleverd. Zo kunt u hierna direct verder met het plaatsen van uw nieuwe vloer.

Indien de dekvloer van slechte kwaliteit is, is egalisatie noodzakelijk. Vaak kunnen we uw dekvloer dan nog dezelfde dag egaliseren. Zodat u erna alsnog direct uw nieuwe wondervloer kunt plaatsen!

Neem vrijblijvend contact op

Hulp nodig bij het verwijderen van oude vloeren? Wilt u uw vloer laten verwijderen door een vakman? Of wilt u het toch eerst zelf proberen? Geen enkel probleem. Wij van Wondervloer voorzien u graag vrijblijvend van het juiste advies en eventuele benodigdheden. Wij denken graag met u mee. Ook indien u hierover nog twijfelt, trek gerust bij ons aan de bel. Wij staan iedere werkdag met een lach op ons gezicht voor u klaar!

Gesprek beginnen
Hulp nodig?
Hallo 👏
Kunnen wij je helpen?
Call Now Button