Vloerafwerking (o.a. plinten)

Vloerafwerking

Jouw droomhuis of bedrijfspand begint steeds meer vorm te krijgen. De constructie wordt steeds meer weggewerkt, want u wilt vast niet tegen kale wanden en betonnen vloeren aankijken. U vraagt zich alleen nog af welke mogelijkheden er allemaal zijn om voor vloerafwerking. Dan bent u met uw vraag aan het juiste adres! Wondervloer legt u graag alles uit rondom vloerafwerking. Wilt u hier meer over weten? Lees hieronder dan verder of neem gerust vrijblijvend contact met team Wondervloer op. Onze vakmannen zijn gespecialiseerd en kunnen u voorzien van het juiste advies.

Welk design kiest u?

Voor elke situatie is er een passende vloer te vinden. Denkt u bijvoorbeeld aan een functionele, slijtvaste bedrijfsvloer met een extra lange levensduur of aan een decoratieve woonkamervloer? Elk type vloer heeft zijn eigen charme. Op onze website vindt u meer informatie over de diverse mogelijkheden en designs. Wilt u het ook eens in het echt bewonderen? Uiteraard behoort dat ook tot de mogelijkheden. Wij nodigen u graag uit in onze showroom om u hier de verschillende vloerafwerkingen te laten zien. Eén van onze specialisten zal u dan bijstaan om u te adviseren en om uw vragen te beantwoorden.

Vloerafwerking: van plinten tot aan vloerverwarming

Bent u op zoek naar een partij die alles in huis heeft omtrent vloeren? Neem dan eens een kijkje bij ons. Wondervloer verzorgt van A-Z uw nieuwe wondervloer. Alles wat er bij komt kijken, is voor ons de normaalste zaak van de wereld. Van ondervloer tot aan plintafwerking en niet te vergeten biezenband. Niets is ons te gek. Van top tot teen verzorgen onze specialisten van Wondervloer uw nieuwe vloer zeer nauwkeurig. Uiteraard doorlopen wij grondig alle stappen. Zo beginnen we bij het begin en bekijken we of de ondergrond nog in goede staat verricht. Indien nodig wordt de ondervloer geëgaliseerd, voordat we aan de slag kunnen om uw wondervloer te realiseren.

Ook als u op zoek bent naar advies voor uw vloer te reinigen, kunt u bij ons gerust aan de bel trekken. Voor diverse vloeren hebben wij de juiste reinigers in huis! Zo kunt u jarenlang blijven profiteren van úw wondervloer.

Specifieke wensen? Maak ze bespreekbaar!

Heeft u specifieke wensen? Heeft u bijvoorbeeld zelf uw vloer gelegd, maar wilt u wel de plinten door ons laten plaatsen? Of heeft u uw vloer laten leggen, maar bent u niet geheel tevreden over de afwerking? Ook hier helpen wij u uiteraard bij. Wij doen er alles aan om een lach op uw gezicht te toveren. Onze vakmannen van Wondervloer zijn pas tevreden als u dat ook bent. Lees gerust onze reviews eens om te ontdekken hoe klanten onze service hebben ervaren.

Gesprek beginnen
Hulp nodig?
Hallo 👏
Kunnen wij je helpen?
Call Now Button