Vloerrenovatie

Vloerrenovatie

Vloerrenovatie, vloerreparatie, vloeronderhoud en vloerherstel: vier termen die eigenlijk hetzelfde betekenen. Wat houdt een vloerrenovatie nou eigenlijk precies in? Een vloerrenovatie betekent niets anders dan het weer netjes maken van uw huidige, wellicht beschadigde vloer. Het is dé ideale oplossing indien u niet gelijk uw huidige vloer geheel wil laten vervangen door een compleet nieuwe vloer. Door het uitvoeren van vloeronderhoud kunnen wij uw vloer er weer als vanouds uit laten zien.

Vloerrenovatie bij beschadiging

Beschadigingen op de vloer kunnen overal voorkomen. De oorzaken hiervan kunnen uiteenlopend zijn. Hierbij kunt u denken aan: vocht en droogte, vuil, stof en zand, verschuiven van meubels en waterschade. Het is natuurlijk ook niet gek dat uw vloer na een aantal jaren in de afwerklaag slijt. De vloer wordt immers veelvuldig gebruikt!

Niet alleen particulieren hebben hiermee te maken, maar ook veel bedrijven. Zo komen we vaak erg beschadigde vloeren tegen in bijvoorbeeld magazijnen of werkplaatsen. Om ervoor te zorgen dat uw vloer niet verder beschadigd is het verantwoord om uw beschadigde vloer snel en vakkundig te laten repareren. Door middel van een plaatselijke vloerrenovatie zorgt Wondervloer weer voor een prachtige vloer. Of het nu uw bedrijfspand of eigen woonomgeving betreft, wacht hiermee niet te lang!

Kostenbesparend

Een vloerrenovatie kan in diverse gevallen een uitkomst bieden. Bij een vloerrenovatie hoeft namelijk niet altijd de gehele vloer compleet vernieuwd te worden. Bij een vloerrenovatie kijken we goed naar de huidige staat van de vloer en knappen deze dusdanig op zodat uw huidige vloer weer als nieuwe lijkt! Dit is dan ook zeker een prijstechnisch interessante optie dan gelijk uw gehele vloer te vernieuwen. Benieuwd naar onze prijzen? Tijdens een persoonlijk gesprek lichten we dit graag aan u toe. Dit is natuurlijk ook geheel afhankelijk van welk onderhoud er dient te gebeuren en hoeveel oppervlakte de vloer betreft. Geen zorgen: wij hanteren scherpe prijzen!

Uw vloer laten renoveren door experts!

Kan uw vloer wel een opknapbeurt gebruiken? Geen zorgen: onze experts van Wondervloer staan aan uw zijde. Wij kijken graag samen naar de huidige staat van uw vloer, om op basis hiervan een passend behandelplan te maken. Of het nu gaat om het schuren van de vloer, het opnieuw lakken, oliën, de vloer gedeeltelijk of misschien toch de gehele vloer te vervangen, met onze expertise lossen wij uw probleem op!

Eén van onze experts maakt graag kennis met ú en uw huidige vloer. Zo kunnen we het juiste advies op maat geven. Wij kijken dan samen of we uw vloer gaan renoveren, opfrissen, uitbreiden of zelfs de vloer in zijn geheel aanpakken doormiddel van een mooie nieuwe Wondervloer. Alles is mogelijk en het kan precies zoals u het voor ogen heeft. Maakt u uw wensen bespreekbaar? Dan doen wij de rest!

Gesprek beginnen
Hulp nodig?
Hallo 👏
Kunnen wij je helpen?
Call Now Button