Vloerverwarming installeren

Vloerverwarming installeren

Vloerverwarming staat stipt op nummer één als het aankomt op de meest gekozen verwarming methodes. Ideaal om uw  bestaande woning of uw nieuwbouw huis op temperatuur te houden. Wilt u ook graag uw vloer verwarmd hebben? Onze vakmannen van Wondervloer geven u graag hierbij het juiste advies. In de loop der jaren hebben wij al diverse vloerverwarmingen mogen installeren. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van vloerverwarming installeren? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze experts staan voor u klaar!

Vloerverwarming laten plaatsen

Een nieuwe vloerverwarming plaatsen kan op verschillende manieren. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het laten infrezen van de verwarmingsslangen in een betonnen vloer, een vloerverwarming leggen op noppenplaten of de slangen laten leggen op de bestaande vloer in uw woning. Welke manier u het beste kunt toepassen? Dat weten onze experts van Wondervloer maar al te goed. Wij kijken naar uw ondervloer om op basis hiervan het juiste advies uit te brengen.

Vloerverwarming installeren: als hoofdverwarming of als bijverwarming?

In de meeste gevallen wordt er gekozen om de vloerverwarming als hoofdverwarming te installeren. Zeker bij een nieuwbouwwoning. Indien de woning al wat ouder is en minder goed geïsoleerd is, dan wordt er eerder gekozen voor een verwarmde vloer als bijverwarming. Dit laatste is ook het geval als er in het huis wordt verbouwd en er in de aangebouwde ruimte verwarming moet komen. Hierbij kunt u denken aan een aanbouw of uitbouw van de woning.

Een aantal voordelen op een rijtje!

Vloerverwarming installeren is niets voor niets zo populair. Een vloerverwarming kan als aanvulling of als alternatief voor traditionele verwarmingssystemen worden gebruikt. Met een vloerverwarming geniet u dus niet alleen van warme voeten, maar ook van alle andere bijkomende voordelen. Via de vloeroppervlakte verspreidt de warmte zich gelijkmatig. Hierdoor is het mogelijk om de gehele ruimte aangenaam warm te houden. Hierdoor heeft u nooit meer koude en warme delen in uw kamer. Dankzij de gelijkmatige warmteverdeling houdt de warmte voor lange tijd vast. Dit is goed voor een efficiënt energieverbruik en logischerwijs voor uw portemonnee! Ook bent u dankzij vloerverwarming verlost van grote, onhandige radiatoren. Dat betekent: meer woonruimte en flexibiliteit bij uw inrichting! Omdat een vloerverwarming tegenwoordig zo populair is, zorgt het er ook voor dat jouw woning meer waard wordt.

Wij adviseren u graag met het installeren van uw vloerverwarming.

Bij Wondervloer vindt u een verrassend aanbod. Wij hebben alles in huis om uw wondervloer te leveren. Hier hoort natuurlijk ook een vloerverwarming bij met al het comfort van dien! Als uw vloer wordt verbouwd, is dat hét moment om een vloerverwarming aan te leggen. Op kort termijn geniet u dan van veel meer comfort, netheid, extra ruimte en op langer termijn gaat het u ook nog besparen! Wilt u ook rendement halen uit uw investering? Neem dan contact met team Wondervloer op om uw vloerverwarming te laten installeren!

Gesprek beginnen
Hulp nodig?
Hallo 👏
Kunnen wij je helpen?
Call Now Button